LISA JENS DANIEL Costa Rica Nicaragua Panama 2006

söndag, januari 15, 2006

Framme!

Vi missade anknytningsflyget i New York så vi fick stanna en natt pâ ett sunkigt flygplatshotell utanför New York. Dålig service, blaskigt kaffe och kaloribombsfrukost ingick i dealen. Vi träffade en holländsk tjej som hamnat i samma situation. Hon hade bott i Costa Rica i 1,5 år så hon gav oss lite tips på vad vi inte fick missa när vi kom fram.

Med förseningen blir resan 36 timmar lång och efter att ha åkt runt halva jorden får vi i San Josè, Costa Rica dela rum med två killar fran Slottstaden, Malmo. Vårt hostel är fullt med backpackers och ölen flödar runt poolen. Kunde vi lika gärna åkt till Ibiza?

San Jose känns föga spännande, mest smog och trängsel och stressade storstadsmänniskor. Inte det Costa Rica man ser på turistaffischerna. Så om några timmar tar vi bussen norrut mot vulkaner, dimhöljda djungelbergssidor och orkideer.

1 Comments:

At 16 januari, 2006 09:47, Anonymous Anonym said...

skööönt att ni kommit fram som ni skulle! Finns det ett mer naturligt sätt att transporteras på än på hästryggen??? Hääärligt! Dock ett varningens finger;Akta så att ni inte ramlar ner i vulkanens kärna, där lär vara både hett och djupt...

 

Skicka en kommentar

<< Home